Hoe hoog hang je een kapstok

Kapstokken zijn essentiële producten in een huis. Het biedt de mogelijkheid om jassen, vesten en jacks op te hangen zodat deze niet door het hele huis slingeren. Het oogt mooi en geordend. Heel het gezin en alle gasten moeten er gebruik van kunnen maken. Daarom is het van belang dat een kapstok op de juiste hoogte hangt. Niet te laag voor de lange mensen, maar ook zeker niet te hoog voor kleine mensen. Dit is soms lastig te realiseren, daarom worden er vaak twee of meer kapstokken onder elkaar geplaatst zodat uiteindelijk iedereen erbij kan.

Kapstok op maat laten maken

Een kapstok op maat kan ook worden laten gemaakt. Een kapstok staand van Colorhanger is hier een voorbeeld van. Veel kinderen hebben ook hun eigen kapstokken met hun eigen jassen eraan. Deze kapstokken hebben vaak dierlijke of kinderlijke patronen. Het is dus van belang dat iedereen bij de kapstok zijn of haar jas kan ophangen. Het is daarbij aan te raden om twee of meer kapstokken onder elkaar op te hangen. Ook bestaan er kapstokken staand. Deze zijn soms verstelbaar zodat ook iedereen erbij kan.

Zoals hiervoor gezegd moeten kapstokken voor iedereen toegankelijk zijn. Een voordeel hierbij is dat een kapstok op maat kan worden gemaakt. Dit geldt dus bijvoorbeeld voor kleine kapstokken voor kinderen. Daarnaast kan een kapstok ook op maat worden gemaakt door middel van de lengte. Een kapstok kan zo breed gemaakt als je maar wilt. Dit oogt bijvoorbeeld vaak mooi in grote ruimtes. Het is dan overzichtelijk om terug te vinden waar je je jas hebt opgeborgen, omdat dit voorkomt dat er meerdere jassen over elkaar heen gaan hangen. Het is aan te raden om een kapstok op maat te laten maken, want op die manier weet je zeker dat de kapstok voldoet aan jouw wensen.

Kapstok staand laten maken

Hiervoor is al kort aangestipt dat kapstokken op maat kunnen worden gemaakt. Dit geldt ook voor staande kapstokken. Bij een kapstok denken mensen niet snel aan een staande kapstok, maar toch is het net even wat moderner en chiquer. Vandaar groeit de populariteit voor deze kapstok ook flink. Het voordeel van deze soort kapstok is dat het zeer gemakkelijk te installeren is. Hang er een paar kledinghangers aan en je bent klaar.