Pannenwinkel LUX pannen

Soms kom je wel eens van die pareltjes tegen waar je als kookliefhebber écht je hart ophaalt. Zo zijn wij dol op kookwinkel ‘Kookpunt’ in Rotterdam, maar er mag een nieuwe aan het rijtje worden toegevoegd, namelijk LUXpannen.nl – welke pan je ook zoekt, voor welk type kookplaat ook: je vindt ze op LUXpannen.nl. Een must voor iedereen die écht van koken houdt.

Pannen: te kust en te keur

Laat je onderdompelen in de wereld van LUXpannen en ontdek de absoluut betere pannensets. Zwaar van stuk, perfect afgewerkt en verkrijgbaar in vele soorten design. Gesproken over design, LUX pannen verkoopt natuurlijk de betere merken, denk aan:

 • EvaSolo
 • BergHOFF
 • Fissler
 • Lodge
 • Habonne

Om je pannen voorraad echt op peil te krijgen en semi professioneel aan de slag te gaan in je eigen keuken, gebruik je pannen die echt geschikt zijn voor het type gerecht wat je voor ogen hebt. Denk hierbij aan verschillende type pannen als:

 • Kookpannen
 • Braadpannen
 • Sauteerpannen (hapjespan met hogere rand)
 • Steelpannen (voor sauzen)
 • Snelkookpannen (voor soepen en vleesgerechten)
 • Grillpannen
 • Wokpannen

Materiaal

Pannen bij LUX pannen zijn verkrijgbaar in Gietijzer of RVS, dit zijn hoogwaardige materialen – in tegenstelling tot bijvoorbeeld antiaanbak pannen waar de stof Pfas in verwerkt is. Bij LUX pannen koop je dus altijd Pfas vrije pannen, iets wat ook geldt voor de wokpannen collectie die uit gietijzer bestaan. Om pannen zelf een antiaanbaklaag te geven kun je deze invetten, iets wat generaties voor ons ook deden, toen de antiaanbaklaag nog niet was ingeburgerd.