Waarom kiezen voor houten jaloezieen op maat?

Als je kiest voor houten jaloezieën, denk er dan aan dat je ze meestal de hele tijd laat hangen en alleen hun positie overdag aanpast. De houten jaloezieën zijn behoorlijk dik, dus als je eraan trekt, wordt het pakket behoorlijk dik. Dat ziet er niet heel mooi uit. als er al weinig licht in huis, dan zijn houten jaloezieën misschien niet zo’n goed idee.

In welke breedte zijn houten jaloezieën beschikbaar?

Na het meten is de volgende stap het bepalen van de lamelbreedte van de jaloezie. Breedtes variëren van 25 mm tot 65 mm. De breedte van de lamellen beïnvloedt niet alleen de vereiste diepte van de plaats waar de jaloezieën worden opgehangen, maar ook de opening ertussen. Hoe breder de blinds, hoe groter de opening. De meest voorkomende maat is 50 mm breed. Brede jaloezieën met een mooie chique uitstraling. 50mm kan niet worden weggegooid? Kies dan voor 25 of 35 mm. Een voordeel van de 25 mm brede jaloezieën is dat ze ook kunnen worden gemonteerd bij kantel-en kiepramen. Houten jaloezieen op maat bestellen? Dan raden we je aan om op de website van jaloezieenexpert.nl te bekijken

5 voordelen van houten jaloezieën

  • Veel kleuren zijn mogelijk.
  • Veel privacy en lichtinval.
  • Ze kunnen tot 240 cm breed gemaakt worden.
  • Het kan een zeer luxe uitstraling geven.
  • Hoge kwaliteit gaat lang mee.

Houten jaloezieen zijn echte sfeermakers

De laatste jaren zijn mensen gericht op een natuurlijk leven, en we zien vaak natuurlijke materialen in onze huizen. Houten jaloezieën zijn een perfecte match en een echte sfeermaker. Houttinten zijn de perfecte kleur voor interieurs en kunnen in verschillende kleuren worden gedaan, van licht tot donker hout, bamboe of gelakt hout. De warmte van hout voegt warmte toe aan het interieur.

Elektrische jaloezieën op maat

Geobsedeerd door de nieuwste gadgets? Deze raambekleding kan elektrisch bediend worden, dus je hoeft niet eens op te staan ​​van je bank als de zon schijnt.

Bekijk alle jaloezieen op maat