Thuis een gezellige high tea organiseren: zo doe je dat

Ben jij van plan om zelf thuis een high tea te organiseren voor je vriendinnen? Dan kun je vast wel wat tips gebruiken. Het belangrijkste is uiteraard de voorbereiding en de thee en hapjes die je wilt gaan serveren. Hieronder meer informatie over: thuis een gezellige high tea organiseren: zo doe je dat

Uitnodiging

Wil je je vriendinnen uitnodigen voor een High Tea? Nodig ze dan uit via een creatieve uitnodiging die je zelf maakt of maak een leuk bericht in jullie groepsapp aan. Hoe leuk is het om je vriendinnen op die manier uit te nodigen voor een high tea bij jou thuis?

Locatie

Als je je vriendinnen hebt uitgenodigd, is het tijd om op zoek te gaan naar een leuke locatie. Heb je een ruime achtertuin of serre? Dan is dat uiteraard een mogelijkheid. Bij mooi weer is het echter ook leuk om een high tea in het bos of langs het water te organiseren met zelfgemaakte hapjes en verse thee. Denk dus eens over de mogelijkheden na om op een verrassende plek een high tea te organiseren.

Hapjes

Kies van tevoren wat voor hapjes je wilt serveren. Bij een high tea wordt er vaak gebruikt gemaakt van een mix van zoete- en hartige hapjes. Denk hierbij bijvoorbeeld aan scones, brownies, mini taartjes, bonbons als zoete keuze en mini saucijsjes, bitterballen, clubsandwiches of wraps als hartige optie. Je kunt ook een gedeelte zelf bakken en de rest bestellen. Dit kan bijvoorbeeld via de HighTea shop.

Verse thee

Kies voor verse thee. Je kunt thee zelf in je tuin kweken of verse theebloemen gebruiken en deze via een zeefje in thee laten weken, maar je kunt ook eenvoudig naar een theewinkeltje gaan en hier diverse zakjes verse thee halen, zodat je iedereen zelf laat kiezen welke thee er gedronken gaat worden. uiteraard mag je een theepot kopen ook niet vergeten, dat staat wel zo leuk op tafel.

Hierna zijn alle ingrediënten aanwezig om er een super leuke high tea van te maken met je vriendinnen onder het genot van heerlijke hapjes en verse thee.