Toe aan wat verandering? Haal vintage meubilair in huis!

De meeste mensen houden wel van een beetje afwisseling. Of het nu gaat om hun werk, bezigheden in hun vrije tijd, of zelfs hun woonomgeving. Natuurlijk is continu verhuizen niet wenselijk of haalbaar. Dus wat kun je doen om je woning sprankelend en aantrekkelijk te houden? Juist: je interieur onder handen nemen! Een nieuw kleurtje op de muren en een ander meubelstuk her en de kunnen vaak al wonderen verrichten. En wist je dat je die meubelstukken heus niet allemaal nieuw hoeft aan te schaffen?

Marktplaats voor tweedehands design en kunst

Met tweedehands industrieel meubilair kun je de uitstraling van je interieur net zo goed naar een hoger niveau tillen. Of dat een bezoek aan Marktplaats betekent? Niet voor degenen die van de gelegenheid gebruik willen maken om het écht eens anders aan te pakken, in ieder geval. Voor betaalbare, tweedehands meubelstukken begeef je je naar Whoppah: dé marktplaats voor tweedehands design en kunst. Daar vind je duizenden designer items tegen een fractie van hun oorspronkelijke prijs.

Pastoe meubelstukken: praktische blikvangers van eigen bodem

Het ruime online aanbod kan er al gauw voor zorgen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom helpen wij je graag op weg. Zo hebben de Pastoe meubelstukken de laatste jaren een ware vlucht in populariteit genomen. Pastoe staat al tientallen jaren bekend als ontwerper van eenvoudige, praktische en gestroomlijnde meubelstukken. Stuk voor stuk worden deze in Utrecht en omgeving vervaardigd.

Een vintage Pastoe dressoir

Neem bijvoorbeeld een Pastoe dressoir: deze scoort hoog op het gebied van duurzaamheid en innovatie. De ambachtelijke productiemethode verzekert je van een aankoop waar je lang plezier van zult hebben. Dankzij de duurzaamheid van deze meubelstukken zijn er anno nu steeds meer vintage exemplaren op de markt beschikbaar. De dressoirs gaan met gemak tientallen jaren mee. Schaf je ze bij een tweedehands marktplaats als Whoppah aan? Dan betaal je ook nog eens tot wel zeventig procent minder dan de originele prijs.

Een van de beroemdste sofa’s ter wereld

Centraal in ieder interieur staat natuurlijk ook het bankstel. Maralunga is binnen die categorie een waar begrip. Het Italiaanse designermerk ontwierp in de jaren zeventig een van zijn beroemdste exemplaren: de Cassina Maralunga. Zijn vouwbare rugleuningen onderscheiden hem van iedere andere sofa. In 2014 werd in het kader van het veertigjarig jubileum van de bank een modernere versie uitgebracht. Ook die vind je inmiddels als vintage sofa!